Hur man når oss

 Så här kan du nå oss:

Vi har stora problem med telefonförsäljare som ringer oss!

Om du har försökt nå oss flera gånger och vi inte ringer tillbaka, beror det på att du ringt oss från ett oregistrerat nummer. Vi söker på ALLA telefonnummer som ringer till oss. Om numret du ringer från är förknippat med ett företag som säljer tjänster eller produkter eller om det inte finns några uppgifter alls, ja då ringer vi inte tillbaka. Skicka då mail eller sms istället. Vi beklagar att vi måste göra så här, men det rör sig om massor av samtal trots att vi spärrat våra nummer för försäljare.

Telefon 1: 0722 - 30 72 25 


Telefon 2: 0702 - 77 03 33


 Vi vill varna för att det är lite svårt att nå oss per telefon. Även om vi lägger ner massor av tid på musiken så HAR vi jobb att sköta också. De säkraste sätten att nå oss är e-post eller via messenger på Facebook. 


Om du vill skicka brev eller paket till oss är adressen:

ATT: 3Decennier

Good Morning Helsingborg

Gustav Adolfs gata 45  252 38 Helsingborg

biljetter@3decennier.se    (Om det gäller frågor kring biljetter)


info@3decennier.se           (Allmännna frågor som hamnar hos alla i styrelsen)jorgen@3decennier.se       ( Om det gäller musiken eller bokningar)


hasse@3decennier.se        ( Om det gäller bokningar eller praktiska detaljer)Övriga medlemmars e-post kommer inom kort att lägas upp på vår server.


Kom ihåg att det även går jättebra att nå oss via vår Facebooksida.