3Decennier kulturproduktion Presenterar Stolt


En Vidrig Människa


En banjospelande fakir som kastar kniv och är fruktansvärt rolig, kan det vara något?

Ja! Det kan det absolut. Vi har lyckats övertala denne mångsidige artist att stanna till i Helsingborg när han ändå är ute på världsturné något söder om hufvudstaden.

Han var tveksam först, men när vi lockade med att det förmodligen skulle bli en smärtsam upplevelse att komma till oss, ja då sken han upp som en sotare i en kolkällare.

Så boka Lördagen den 5 Oktober!


Information om biljetter kommer inom kort här och på våra sociala medier. Och bli inte förvånad om du skulle råka se en affisch ute på stan någonstans.

Biljettsläpp Långfredag kl 12:00

I mitten av 1800-talet började hotellen över hela Europa att hålla tédanser på söndagseftermiddagarna. Detta pågick i mer än 100 år, sen kom televisionen och förstörde alltihop. 

Nu har du chansen att vara med om detta! Kom och drick té, är snittar, dansa, köp lotter och skvallra om kändisar och grannar.

I biljettpriset ingår té, ett fat med snittar och slitage på dansgolvet. Baren kommer att vara laddad med avec och sitt vanliga utbud.

När molnen skingras - Filmen om Ulla Billquist Lörd 21 September


Biljettsläpp i mitten av April


Vi är oerhört glada att kunna presentera Lasse Zackrissons fantastiska film. Och inte nog med det! Lasse kommer i egen hög person att presentera filmen OCH hålla en frågestund efteråt. Vad ger ni oss för det,va?? Snacka om kultur på hög nivå.

Hotellet erbjuder ett paket med mat och övernattning till reducerat pris. Det kommer även att gå att beställa mat genom hotellet.

40-talshelg   Fredriksdal Muséer och Trädgårdar

17 & 18 Augusti 


I år är det tionde året i rad som 40-talet invaderar Fredriksdals frilutsmuseum. 3Decennier är naturligtvis med och sprider musik bland militärer, mat, mode och en massa annat roligt och intressant. 

Vi kommer i år att göra en kavalkad av det bästa vi haft på notställen under de tio åren. 

Oktoberfest!


Biljettsläpp 5 Augusti


Bratwurst! Öl! Sauerkraut! Ompa Ompa-musik!

Ta fram dina lederhosen och din dirndl, värm upp stämbanden och tag plats i hotellets biergarten!

Julshow    Kabarett Im Schwarzes Rössl


Biljettsläpp i Augusti


Fira in julen tillsammans med oss på en av Berlins flottaste nattklubbar i brytpunkten mellan 20 och 30-talen.

Njut av en dignande jultallrik medan du överöses av musik och kalabalik.

MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR!