Jepp, vi tar betalt för att spela hos er.

Det är väldigt svårt att sätta en exakt timpeng på det vi gör, så tala om för oss vad det är du vill att vi ska göra, så kommer vi överrens om någonting.
Vi fakturerar ofta och gärna.

Och bor du utanför stan (alla vet att Helsingborg är stan) tar vi lite betalt för att köra till dig. Det kan vara några kronor till bensin, en princesstårta, marinerad oxfilé, en Ferrari eller din giftasvuxna dotter.

Om du vill kan du delbetala vårat gage helt utan ränta. Du betalar bara hela delen på en gång, så är det klart sen.

Kontakta oss med din idé, så får du ett bra pris!

Vi tar ganska stor plats när vi är alla. Vi behöver ca 8 meter på bredden och 4 meter på djupet. Det går med mindre plats, men då måste vi få komma och titta innan vi tackar definitivt ja.Vi behöver elektricitet. Det går att köra alla instrument och våra ljudanläggningar på två stycken 10A säkringar, men vi föredrar om det finns ett 16A uttag. Om vi ska ha  vår ljusanläggning med måste det finnas 16A.Det är väldigt trevligt om det är inlastning i markplan eller om det finns hiss. Vi har tunga saker.Vi behöver någonstans att ställa tomma lådor när vi packat upp. Gärna ett rum där vi själva också får plats att sitta ner.Om vi har allting med oss tar det ca sex timmar att rigga upp allt. Det går betydligt fortare att packa ihop.